Echipa Hipiti-Hopp


La Hipiti Hopp punem un accent deosebit pe alegerea personalului calificat si dedicat al spatiului de joaca. Astfel, fiecare angajat care intra in contact cu copilasii trece printr-o serie de teste si proceduri foarte riguroase pentru a fi siguri ca este alegerea corecta.

Persoanele din echipa care au grija de copilasi sunt calificate, cu experienta in acest domeniu oferind garantia faptului ca vor face tot ce le sta in putina pentru a le oferi celor mici o experienta minunata. Fiecare persoana din intreaga echipa este pasionata de jocul cu cei mici iar acestia adora sa fie in compania lor.

Ca joaca sa nu fie intrerupta de momente neplacute am amenajat si o baie doar pentru copii in incinta locului de joaca. Spatiul este dezinfectat zilnic de echipa noastra si ori de cate ori este nevoie cu produse sigure pentru copii cu actiune bactericida, fungicida si virucida.

 

Contact Hipiti-Hopp Playground

Daca ai nevoie de ajutor in luarea unei decizii privind un eveninment special sau pur si simplu cauti un spatiu de joaca pentru cel mic iti stam la dispozitie cu mare drag.